“Hver fjelltopp er innen rekkevidde hvis du bare fortsetter å klatre.”

— Barry Finlay – klatret til toppen av Afrikas høyeste fjell Kilimanjaro (5895 moh ) i en alder av 60år —

Barnearbeid

Søndagskole!

Samling for barn fra 3 år og oppover. Samlingene går parallelt med talen i hovedsalen.

KorBra!

Vårt flotte og dyktige kor for alle som liker å synge, gutter og jenter er velkomne fra dei begynner i 2 klasse.

BMV

-Søndagsskole-

BMV er søndagskole for de som er fra 5. klasse og oppover. Her er undervisning, leg og moro som er tilpasset denne aldersgruppen.

X-Mission

X-Mission er vårt arbeid for alle barn fra 5 til 7 klasse. ( 10 – 13 år )

Ungdomsarbeid

U-Mission

Dette er vårt arbeid for ungdom fra 8 klasse og oppover.

Tentro

-Konfirmant-

Tentro er et konfirmasjonsalternativ fra frikirkene i Norge, som er åpent for alle. Vi vil koble store tema som Gud, livet og evigheten med din hverdag gjennom Opplevelse, Oppdagelse og Oppdrag!

Touch Point

Vi ønsker å nå mennesker som er langt fra Gud og kirke, og gjøre dem til helhjertede etterfølgere av Jesus!

Annet arbeid

Ny kvist

Ny Kvist er smågruppesamlinger, som er i Misjonskirken annenhver torsdag kl 19.30 – 21.30 fra september til mai.

Nye smågrupper startes gjennom arbeidet Ny Kvist.

Åpen husgruppe for menn

Mannsgruppe som samles over ulike temaer, sosialt og gode samtaler

Hyggestund for eldre

Hyggestund for eldre er vårt arbeid for alle «eldre» i alle aldrer, sosialt samvær, mat, sang og musikk.

Misjonsforeningen

Misjonsforeningen samles en mandag i måneden og er en kvinneforening. Alle kvinner er velkommen til samling med fokus på misjon.

ornament1

Ønsker du å bli med i en gruppe eller aktivitet ?

Kontakt en av våre pastorer eller hovedleder i den gruppen eller aktivitet du vil bli med i, eller har spørsmål om.