Velkommen til Gudstjeneste Søndag 22.april kl 11. Pastor Thorleif Bruseland taler videre i historien om Nehemja og med dagens tema «Lederen i deg!» Det blir lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og tid til fellesskap. Du er hjertelig velkommen!

Velkommen til Gudstjeneste søndag 15. april kl 11. Pastor Thomas Aas Pedersen starter ny taleserie utfra boken Nehemja i Bibelen: «Forandre din verden på 52 dager». Det blir lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkomne!

Søndag 8.april kl 11 er vi igjen klare til Gudstjeneste. Pastor Thorleif Bruseland taler over temaet «Brant ikke hjertet i oss?». Det blir lovsang, søndagsskole og kirkekaffe med tid til fellesskap. Du er hjertelig velkommen!

1. påskedag kl 11.00 Påskedagsgudstjeneste. Misjonskirken ønsker velkommen til «Påske i Misjonskirken». Pastor Thomas Aas Pedersen har andakten, det blir sang, skriftlesning, lovsang, konkurranse og kirkekaffe. Velkommen til en gudstjeneste for alle generasjoner.

Skjærtorsdag kl 18.00 Skjærtorsdagsfeiring. Misjonskirken ønsker velkommen til «Påske i Misjonskirken». Denne kvelden har pastor Thorleif Bruseland har andakt, det blir lovsang, nattverd, skriftlesning og kveldsmat. Velkommen til en skjærtorsdagsfeiring for alle generasjoner!

Velkommen til Familiegudstjeneste Palmesøndag 25.mars kl 11. «Dansegruppe» vil danse for oss, det blir lovsang, andakt ved Elisabeth L. Dahle. kirkekaffe og tid til fellesskap. Du er hjertelig velkommen!

Søndag 18. mars kl 11.00 ønsker vi velkommen til den første samlingen med «Påske i Misjonskirken». Denne søndagen får vi besøk av Ellen Merethe Drønen, Barnekoret KorBra synger, det blir lovsang, konkurranse og kirkekaffe. Kort sagt en gudstjeneste for hele familien. Velkommen til ei flott førpåskesamling i Misjonskirken.

Søndag 11. mars kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til gospelgudstjeneste. Vi har besøk av Ansgar Gospel Choir fra Ansgarskolen i Kristiansand. Koret har et uttrykk som preges av gospelmusikken i de sorte kirkene i USA´s sørstater. Det blir også søndagsskole, lovsang, tale, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Velkommen til en uforglemmelig gudstjeneste

Søndag 4. mars kl 11.00 er du hjertelig velkommen til gudstjeneste. Pastor Thorleif Bruseland avslutter taleserien røtter med temaet: «Se opp – ikke ned». Det blir lovsang, søndagsskole, nattverd, kirkekaffe og tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen.

Torsdag 1. mars kl 19.30 ønsker Misjonskirken velkommen til kveldsmøte med Per Larsen. Per Larsen som er tidligere misjonssekretær i Den Norske Israelsmisjonen vil forkynne denne kvelden. Det blir lovsang, kirkekaffe og informasjon fra Israelsmisjonens arbeid. Alle er hjertelig velkommen.

Velkommen til Gudstjeneste søndag 25.februar kl 11.00. Pastor Thomas Aas Pedersen taler videre om «røtter», det blir lovsang, kirkekaffe og tid til fellessakap. Du er hjertelig velkommen!

Søndag 18. februar kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til en ny gudstjeneste i serien «Røtter». Pastor Thorleif Bruseland taler over temaet «Ordet som forandrer alt». Det blir lovsang, film for barna, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen.

Søndag 11. februar kl 11.00 inviterer Misjonskirken til en ny taleserie med hovedtittelen «Røtter». Pastor Thomas Aas Pedersen skal tale over temaet «Å være grunnfestet i Kristus». Det blir lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og god tid til fellesskap. – Håper at vi sees!

Etter gudstjenesten søndag – ca kl 13.00 arrangerer vi et trosopplæringsseminar for ledere, barne og ungdomsledere, foreldre og besteforeldre i Misjonskirken.Kirke og hjem er avhengige av å samarbeide om trosopplæringen! Seminarholder er Linda Andernach Johannessen. Hun er en dyktig formidler og brenner for trosopplæring. Velkommen til et spennende seminar. Det blir opplegg for barn parallelt med…

Søndag 4 februar ønsker Misjonskirken velkommen til gudstjeneste kl. 11.00.Taler denne søndagen er Linda Andernach Johannessen fra Misjonskirken Norge. Linda har et stort engasjement for trosopplæring, et engasjement hun evner å dele med andre. Det blir lovsang, søndagsskole, nattverd, kirkekaffe

Søndag 28.januar kl 11 er det på ny klart for Gudstjeneste og DU er hjertelig velkommen! Pastor Thorleif Bruseland taler siste del av serien «Jeg tror på Gud, men..» med dagens  tema «..jeg er ikke sikker på Bibelen.» Det blir lovsang, søndagsskole for barna, kirkekaffe og tid til fellesskap. Velkommen!!

Velkommen til Gudstjeneste søndag 21.januar kl 11. Denne søndagen taler Pastor Thomas Aas Pedersen og dagens tema er «Jeg tror på Gud, men jeg trenger ikke kirken». Det blir lovsang, søndagsskole, kirkekaffi og tid til fellesskap. Vi håper å se deg her! Du er hjertelig velkommen!

Velkommen til Gudstjeneste søndag 14.januar kl 11. Pastor Thorleif Bruseland taler videre i serien om tro og tvil med dagens tema «Jeg tror på Gud.. men jeg vil leve livet». Det blir lovsang, søndagsskole, nattverd, kirkekaffi og tid til fellesskap. Du er hjertelig velkommen!

Søndag kl 11.00 Gudstjeneste. Denne søndagen starter en ny serie gudstjenester med taler omkring temaet tro og tvil kalt «Jeg tror på Gud, men..» På søndag er temaet «Jeg tror på Gud, men hvordan kan jeg være sikker?» Det blir lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og god tid til fellesskap! Alle er hjertelig velkommen.

Velkommen til Jul i Misjonskirken Julaften kl 15.30. Vi ønsker å feire Han som er den største gaven. Det blir flott sang, andakt og mye mer. Alle er hjertelig velkommen!