Velkommen til Gudstjeneste søndag 25.februar kl 11.00. Pastor Thomas Aas Pedersen taler videre om «røtter», det blir lovsang, kirkekaffe og tid til fellessakap. Du er hjertelig velkommen!

Søndag 18. februar kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til en ny gudstjeneste i serien «Røtter». Pastor Thorleif Bruseland taler over temaet «Ordet som forandrer alt». Det blir lovsang, film for barna, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen.

Søndag 11. februar kl 11.00 inviterer Misjonskirken til en ny taleserie med hovedtittelen «Røtter». Pastor Thomas Aas Pedersen skal tale over temaet «Å være grunnfestet i Kristus». Det blir lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og god tid til fellesskap. – Håper at vi sees!

Etter gudstjenesten søndag – ca kl 13.00 arrangerer vi et trosopplæringsseminar for ledere, barne og ungdomsledere, foreldre og besteforeldre i Misjonskirken.Kirke og hjem er avhengige av å samarbeide om trosopplæringen! Seminarholder er Linda Andernach Johannessen. Hun er en dyktig formidler og brenner for trosopplæring. Velkommen til et spennende seminar. Det blir opplegg for barn parallelt med…

Søndag 4 februar ønsker Misjonskirken velkommen til gudstjeneste kl. 11.00.Taler denne søndagen er Linda Andernach Johannessen fra Misjonskirken Norge. Linda har et stort engasjement for trosopplæring, et engasjement hun evner å dele med andre. Det blir lovsang, søndagsskole, nattverd, kirkekaffe

Søndag 28.januar kl 11 er det på ny klart for Gudstjeneste og DU er hjertelig velkommen! Pastor Thorleif Bruseland taler siste del av serien «Jeg tror på Gud, men..» med dagens  tema «..jeg er ikke sikker på Bibelen.» Det blir lovsang, søndagsskole for barna, kirkekaffe og tid til fellesskap. Velkommen!!

Velkommen til Gudstjeneste søndag 21.januar kl 11. Denne søndagen taler Pastor Thomas Aas Pedersen og dagens tema er «Jeg tror på Gud, men jeg trenger ikke kirken». Det blir lovsang, søndagsskole, kirkekaffi og tid til fellesskap. Vi håper å se deg her! Du er hjertelig velkommen!

Velkommen til Gudstjeneste søndag 14.januar kl 11. Pastor Thorleif Bruseland taler videre i serien om tro og tvil med dagens tema «Jeg tror på Gud.. men jeg vil leve livet». Det blir lovsang, søndagsskole, nattverd, kirkekaffi og tid til fellesskap. Du er hjertelig velkommen!

  Søndag kl 11.00 Gudstjeneste. Denne søndagen starter en ny serie gudstjenester med taler omkring temaet tro og tvil kalt «Jeg tror på Gud, men..» På søndag er temaet «Jeg tror på Gud, men hvordan kan jeg være sikker?» Det blir lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og god tid til fellesskap! Alle er hjertelig velkommen.

Velkommen til Jul i Misjonskirken Julaften kl 15.30. Vi ønsker å feire Han som er den største gaven. Det blir flott sang, andakt og mye mer. Alle er hjertelig velkommen!

Velkommen til Jul i Misjonskirken 3.søndag i advent, 17.desember kl 11. Dette blir en samling med glede og moro for store og små, der vi blir minnet om Han som er den største gaven. Det blir kafè etter møtet. Du er hjertelig velkommen!

Velkommen til ny adventssamling 2.søndag i advent 10.desember kl 11. Vi ønsker at adventssøndagene skal være en oase med glede og moro, der vi blir minnet om Han som er den største gaven. Store og små bidrar med ulike innslag så dette er verdt å få med seg. Vi gleder oss og håper DU vil…

Endelig kan vi ønske velkommen til julens første adventssamling, søndag 3.desember kl 11. Her blir det noe for enhver smak; for liten og stor, for enslige og familier. Du er Hjertelig Velkommen!

Velkommen til Gudstjeneste søndag 26.november kl 11. Pastor Thomas Aas Pedersen taler siste del av «Når livet ikke fungerer» med dagens tema «Familiært». Det blir lovsang, medlemsopptakelse, søndagsskole, kirkekaffi og tid til fellesskap. Du er hjertelig velkommen!

«Rydd Herrens vei i ørkenen, jevn ut en vei i ødemarken for vår Gud!» er tema for Bønne og lovsangassamlingen i Misjonskirken Bryne lørdag 18. nov. kl. 19:00. Du er velkommen !

Hjertelig velkommen til Gudstjeneste søndag 19.november kl 11. Pastor Thorleif Bruseland vil tale videre i serien «Når livet ikke fungerer» med dagens tema «økonomi». Det blir lovsang, nattverd, søndagsskole, kirkekaffi og tid til fellesskap. Du er velkommen!

Velkommen til Gudstjeneste i Misjonskirken Bryne søndag 12.november kl 11. Pastor Thorleif Bruseland taler videre i serien «Når livet ikke fungerer» med dagens tema «Helse og sosial». Det blir lovsang, søndagsskole, kirkekaffi og tid til fellesskap. Du er hjertelig velkommen!

Velkommen til Gudstjeneste i Misjonskirken Bryne søndag 5.november kl 11. Pastor Thomas Aas Pedersen starter en ny taleserie som heter «Når livet ikke fungerer». Det blir lovsang, søndagsskole for barna, nattverd, kirkekaffe og tid til fellesskap. Du er hjertelig velkommen!

Søndag 29. oktober kl 11.00 inviterer Misjonskirken til gudstjeneste for hele familien. Vi får besøk av barne- og familieforkynner Viggo Klausen. Det blir innslag av Syver og Turtle, det blir lovsang, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Håper at vi sees!

Lørdag 28. kl 16.00 blir det konsert med Jentegruppen Seven sammen med KorBra. Inngangspenger på konserten er kl 100,- for voksne og kr 50,- pr barn. Makspris 250,- pr. familie. Koret har denne lørdagen øvelse og korseminar med Seven, og dette er fra klokken 12.00 Seminaret er gratis.