Velkommen til Misjonskirken Bryne, vi håper at du kommer til å trives her.

Vi er en menighet som består av alle generasjoner og har tilbud til nær sagt alle aldersgrupper fra de aller yngste til de eldste.

Vi er tilsluttet Misjonskirken Norge, og er en av cirka 100 selvstendige menigheter landet over.

Vår hovedsamling er gudstjenesten søndag kl 11.00. I løpet av sommeren er det Sommerkveld i misjonskirken, med samlinger på søndag kl 19.00.

Vi pleier å ha kirkekaffe så og si alle søndager og opplever at dette er viktig for det sosiale fellesskapet.

I forbindelse med gudstjenesten søndag har vi TV overføring til et leke-/ammerom for de aller minste. Det er søndagsskole parallelt med gudstjenesten.

Touchpoint er vårt arbeid for unge voksne fra 18 år og oppover. Se gjerne touchpoint.no for mer informasjon

Det finnes smågruppearbeid, som er rundt om i hjemmene. Nye grupper startes gjennom arbeidet «Ny Kvist», som er i misjonskirken annenhver torsdag kl 19.30 – 21.30 fra september til mai. Om du ønsker å bli del av en smågruppe, så ta kontakt med pastor Thorleif Bruseland.

Igjennom uken har vi ulike virkegrener, og ved å trykke på denne lenken vil du finne flere aktiviteter du kan bli med i.

Ta gjerne kontakt med en av våre pastorer om du ønsker mer informasjon om menigheten.